Dëshmi

Jam shumë e kënaqur me shërbimet miqësore, të shpejta dhe profesioniste që Michael Malyszko dhe Key City Lending me kanë dhënë. Prindërit e mi kanë rifinancuar kredinë e tyre të kundërt. Michael ishte pranë nesh ne çdo hap të procesit dhe informacioni që ai kishte dhe forma e komunikimit të tij ishin e shkëlqyer. Do t’iu rekomandoja atë dhe Key City Lending për cdo shërbim në lidhje me hipotekat që ju keni nevojë. Falë Michael edhe stafi të tij I gjithë procesi ishtë i lehtë dhe i shpejtë. Nuk kishte kosto fillestare edhe ata madje paguan per vlerësimin e vlerës së shtëpisë. Nuk kishte asnjë shpenzim që ne paguam nga xhepi për këtë kredi për prindërit e mi. Ata me të vërtetë bënë një punë të jashtëzakonshme.

Kim S. në YelpEmri im është Greg Skinner e unë jam një Agjent që punon për Baird dhe Warner. Kam punuar me Michael Malyszko në një pronë tregtare edhe ai ishte vertet një ndihme e madhe. Informacioni që ai kishte rreth huave që egzistonin ndihmoi klientin tim që ai të sigurontë një kredi hipotekore për 6 katëshin e tij që do ti sigorojë atij mbi $4000 përfitim në muaj.Përfundimisht unë do ti rekomandoja Micheal-in çdokujt që kërkon të marrë një kredi hipotekore nga një përson që ka shumë información mbi atë që bën edhe që është i ndershëm. Specialist Hipoteke

Greg S. në YelpMichael e bëri procesin e këtij transaksioni shumë të lehtë e ai ishtë aty çdo herë që ne kishim pyetje per vjehrren tonë. Ne të gjithë ju falenderojme juve sërish Micheal.

Nick  në GoogleMicheal ishtë shume i dobishëm, transparent edhe i sinqertë gjatë procesit të marrjes së kredisë. Unë ja kam kaluar shumë mirë gjatë procesit edhe mezi pres të punoj sërish me Key City Lending shumë shpejt.

Gabriel në GoogleUnë jam një agjent Imobiliar i cili i rekomandoj një klienti Michael-in dhe Key City Lending. Procesi nuk kishte sesi të shkonte më mirë…Micheal ishte gjithmonë aty për t’iu përgjigjur jo vetem klientit (i cili është më i rendësishëm) por dhe ndaj meje që jam një agjent Imobiliar. Ai mbajti kontakte të ngushta dhe bashkëpunoi me avokatin dhe mua për të ofruar shërbimin më të mirë absolut për klientin tonë të përbashkët. Ishte kënaqësi të kisha Michael si pjesë të ekipit tim për të ndihmuar klientin tim të blinte shtëpinë e saj të re. Data e mbylljes erdhi për një kohë record… Nuk mund të them mjaftueshem gjëra për të shpjeguar se sa e mrekullueshme kjo experiencë ishte. Përfundimisht do ta rekomandoj Micheal në të ardhmen.

Bryan Nelson në GoogleKontakto me agjentët tonë të kredive tani!!!.